Celoroční prodej živých ryb v Bašce

Nabídka ryb

MOŘSKÝ PSTRUH LOSOSOVÝ

1,4 – 1,6 kg                     249,- / kg   

V prodeji.

PSTRUH DUHOVÝ

0,35 – 0,45 kg                  189,- Kč / kg

V prodeji.

 

Zpracování pstruha

kuchání                            15,- Kč / ks

oškrábání                         20,- Kč / ks

​filetování                          25,- Kč / ks

stažení kůže                    25,- Kč / ks 

* Po domluvě 2 dny předem je možné úplné vykostění lososového pstruha za cenu 40 Kč / ks. 

 

Mořský pstruh lososový (Oncorhynchus mykiss)


Svalovina mořského pstruha je výjimečná svojí jemnou, aromatickou chutí, a po lehké úpravě také rybou bez téměř žádných kostí, která se hodí pro všechny věkové kategorie.

Maso mořského pstruha je méně tučné než losos, a proto se také řadí do potravin, které jsou vhodné pro zdravý životní styl.

Způsoby úpravy jsou různé, známé jsou především pečení, dušení, grilování, uzení, ale také vynikající využití na syrovo, pro přípravu tataráku, nebo sushi.

Jedině živá je opravdu čerstvá!

 

DŮVODY PROČ SE K NÁM PŘIJET PODÍVAT A KOUPIT NAŠE RYBY!

  • Nabízíme živé ryby v té nejvyšší kvalitě.
  • Nabízené ryby mají jasný původ a jsou zdravotně nezávadné.
  • Recirkulační akvakulturní systém (RAS) je založen na biologickém čištění vody pomocí biologického filtru bez použití antibiotik a jiných medikamentů.
  • Křišťálově, průzračná brakická voda se udržuje pomocí RAS systému a také používáním Ozónu, pro šetrnou desinfekci vody a rybí obsádky (pozitivní účinky ozónu na odstranění rybího zápachu).
  • Celoroční prodej Pstruha duhového plemeno mořské a pstruha duhového plemeno sladkovodní.
  • Tradicí je Vánoční prodej kaprů.
  • Další sortiment v nabídce ryb se odvíjí dle sezonní nabídky (podzimní výlovy rybníků).
  • Vylovená ryba se na přání zákazníka upraví v naší zpracovně ryb.​

               SKVĚLÝ DÁREK !

 

                DÁRKOVÉ POUKAZY

                 pro zakoupení v hodnotě

                 300, 600 a 1000 Kč.

www.rybifarmar.cz

608 301 652

Share This